Annons:

Välkommen till Spetsar & urhundar iFokus!

Namnlöst-1 (kopia) - Kopia.jpg

Det här är sajten för alla oss som älskar dessa underbara hundar!

Här kan vi diskutera allt från genetik och avel till beteende och olika aktiviteter. Eller dela med oss av erfarenheter, tankar och vackra bilder. Tanken med sajten är att försöka skapa en mötesplats för oss som har ett intresse för och en kärlek till raserna som tillhör spetsar och urhundar. Givetvis behöver du inte äga en hund som tillhör raserna, eller äga en hund överhuvudtaget, för att vara medlem! Men diskussionerna här ska först och främst behandla raserna ur gruppen spetsar och urhundar. Här hittar du en lista över gruppens raser. Självklart är även blandraser med någon av gruppens raser i sig välkomna.

Sajten lanserades den 26/8 2009.

Om oss bakom sajten

Jag som är värd på forumet heter Sara. Just nu äger jag en japansk spets, men jag finner alla raserna i gruppen intressanta och spännande och jag har en förkärlek till just den här typen av hundar. Jag hoppas på att få lära mig mer om "våra" raser genom diskussionerna på forumet!

Till min hjälp har jag min medarbetare Elin (Vattnadal), som har en hel hög polarhundar, samt en golden retriever, hemma. Det är en tjej som är riktigt duktig på hund och jag är säker på att hon kommer tillföra mycket till forumet!

Med vänlig hälsning

Sara, din sajtvärd på Spetsar & urhundar iFokus