Annons:
Etikettbokklubben
Läst 5313 ggr
SaraC
2010-03-01, 19:08

Bokklubben - Del 4

Spetsar och urhundars bokklubb presenterar den första boken för år 2010: Cesar och hans hundar: naturliga lösningar på vanliga hundproblem, av Cesar Millan.

Bättre sent än aldrig! Nu fortsätter vi forumets egna bokklubb. Här läser vi tillsammans, fast var för sig förstås, ännu en bok. Sedan diskuterar vi bokens innehåll i den här tråden, såväl upplägg, språk och läsvänlighet som träningsmetoder och hundvett. Viktigt är att tråden inte ska gå över i att diskutera vilka metoder som är bäst, utan att recensera boken. Håller man sig till att hålla med boken, eller att argumentera mot den, så slipper vi otrevligheter. Det kan ju dyka upp heta ämnen!

Några förslag på frågor att svara på i din recension:

  • Hur läsvänlig är boken?
  • Vad anser/tror du är författarens budskap?
  • Hur stämmer författarens argument/teorier/dylikt överens med med modern forskning?
  • Har författaren stöd för vad hon/han lägger fram?
  • Vad tar du med dig och vad kastar du i papperskorgen?
  • Vad ger du boken för betyg (1-5)?

Den aktuella boken är:

Cesar och hans hundar: naturliga lösningar på vanliga hundproblem, av Cesar Millan.

Cesar och hans hundar : naturliga lösningar på vanliga hundproblem

Boken kan du låna på bibliotek, om boken inte finns på ditt bibliotek kan du be dem ta in den åt dig från ett annat bibliotek, ett så kallat fjärrlån. Det går även att låna e-böcker, de hittar du på Elib. Den finns även att köpa både i vanliga butiker och via nätet, på bokus.com finns den till exempel att köpa för 59 kr.

Hur lång tid det tar att läsa den är ju olika för alla, därför kommer inte tråden att låsas, utan hållas öppen så att diskussionerna kan fortgå.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Annons:
Upp till toppen
Annons: