Fikarummet

Full rulle på Odlingen!

2012-11-11 16:15 #0 av: Vattnadal

Vi har för många praktikanter på Draghundcenter några veckor, så en tjej har fått byta 2 dagar i veckan i butiken mot att vara med oss på Odlingen och kenneljobba istället. Förutom matning, mockning och lek/mys i rasthägnet, jobbas det på ett §16. Igår grusades hundgårdarna på ordentligt, och de körde 11 km rundan med ATV.

Idag samma grund som alla dagar, och lite finlir i hundgårdarna, bygga ett nytt liggbord med vindskydd och köra 8 km rundan med vagnen. Louise fick köra en bit, och gillade det!

Nu har vi precis tagit en prommis med de övriga 4. Ingrid häner med när det är lagom långt. Vittra lös som alltid, Cora och Vidar i flexi för lite mer rörelsefrihet. Lite inkallningsträning, balansera på stenar och så ett stort godissök för att ge lite trötta skallar och inte bara nöjda tassar.

Vidar har precis blivit 9, och Cora har passerat 10 för nån v sen. De hänger inte med de 8 yngre i dragträningen, men promenader eller dra mig på cykeln, älskar de fortfarande.

Nu sover alla hundarna nöjda, i väntan på middag.

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Anmäl
2012-11-15 09:02 #1 av: SaraC

Oj, vad Ingrid växer Skrattande

Låter perfekt med praktikanter till hjälp!

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.